Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noende

XXL - proff kurs i Nekerøed Snekkerverksted

Maskinsnekring, laging av buende deler, innsats av jigger, vakuumteknologi.

Kurset er rettet til proff-snekker og bedrifter for å øke kompetansen for spesielle oppgaver i snekkerfaget og trappesnekkerfaget. Metodene læres uten datastyrte maskiner.

Deltagere lærer bl.a. metoder for å lage svingstykke, svingstolper og buende gelender på standardmaskiner og vakuumteknologi for buende møbeldeler.

Hvordan freses en inneradius for en svingstolpe på en justersag? Hvordan freses en uteradius for svingstykker på en bordfres? Hvordan limes i segmenter uten problemer. Metodene som læres er utenom det vanlige som er kjent. Hvordan lages en buende håndrekke på flere meter uten skjøt. Hvilke muligheter tilbyr siste vakuumteknologi for en proffsnekker.

XXL - Kurset kommer rett på sak og er tilrettlagt for proffe trappe-og finsnekker med erfaring, som ønsker å gå et steg videre uten å investere i dyre datamaskiner. Dette kurset kan skreddersys for bedrifter også etter nærmere avtale for antall deltagere, dato osv. Vennligst ta kontakt for en hyggelig prat.

Kurset varer i 5 dager, hver dag fra kl.9.00 til 15.30. Det kan bookes dager ekstra for  4000 NOK per dag.

Maksimal 4 deltagere, personlig oppfølging. Kursholder: snekkermester Matthias Beier

Vi tilbyr lunch, te og kaffe. Ta med vernesko, hørselvern, notatbok, mobil for bilder, osv.

Everything is possible. Velkommen til et av Norges mest lærerike Proff-kurs i snekkerfaget.

Logg inn